fbpx
synology

Postali smo Synology partner

Synology je relativno mlado preduzeće koje od 2000. godine proizvodi i prodaje višestruko nagrađivane mrežne uređaje s ugrađenim diskovima (NAS – Network Attached Storage) namijenjene preduzećima i privatnim korisnicima.

Synology proizvodi iskorištavaju prednosti koje nudi razvoj modernih tehnologija. Preduzećima i privatnim korisnicima tako omogućuju pouzdan i pristupačan način centralizacije pohrane podataka, pojednostavljeno sigurnosno kopiranje podataka, slanje i sinhronizaciju datoteka preko različitih platformi i nesmetan pristup podacima.

Proizvodi Synology

Synology NAS proizvodi uključuju samostalne inačice (DiskStation), kao i proizvode za serverske ormare (Rack Station) u različitim konfiguracijama. Ekskluzivna Synology programska podrška Disk Station Manager (DSM) ugrađena je u sve modele.

Synology nudi široki izbor proizvoda koji će zadovoljili zahtjeve kako preduzeća, tako i privatnih korisnika. Svi proizvodi su pouzdani, višenamjenski i ekološki prihvatljivi, a razlikuju se u kapacitetu i veličini prostora potrebnog za pohranu.

Kliknite OVDJE za ponudu