fbpx
Grandstream

VOIP ili telefonija putem interneta – fleksibilna, jednostavna za korištenje, a jeftina

Mnoge kompanije već su upoznale sve prednosti koje nudi Voice over Internet Protocol (VOIP) telefonija. Ako i vama treba ovakav princip telefonije i centrale sa veoma prihvatljivim cijenama, a izuzetno jednostavne za korištenje,  model Grandstream UCM6202  nudimo već od 779,00KM.

IP telefonija je postala standard za uspješne velike i male kompanije koje žele povećati svoju produktivnost i omogućiti dostupnost poslovnog telefona bilo gdje bez upotrebe mobitela. VOIP je telefonija putem interneta i lokalnih mreža koja koristi digitalne tehnologije uz adekvatan hardver i softver.

Jednostavno rješenje po cijeni od 779,00 KM 

Sve što treba je da uložite u nabavku opreme, a ti troškovi će se vrlo brzo opravdati kroz uštede na pozivima.

Pozivi mogu biti usmjereni putem internet VoIP servisa preko kompjutera ili pametnog telefona, a za korištenje vam je dovoljan softver za razgovor i internetska veza.

Gradstreamove telefonske centrale nude širok set komunikacijskih karakteristika objedinjenih u jednostavnom rješenju bez naknada za licencu, nadogradnju i drugih troškova.

Kada VoIP telefonske centrale koristite u kompaniji, s obzirom da VoIP integriše više tehnologija, preusmjeravanje, telefonska sekretarica, konferencijski pozivi, snimanja i druge opcije vrlo lako se podešavaju i koriste, a kvalitet zvuka nadmašuje klasičnu telefoniju.

Za uštedu i povećanje produktivnosti kolektiva

Na ovaj način štedite na međusobnim pozivima i pretplatama, sve se odvija preko standardnog internet priključka, a pozivi su mogući prema domaćim i međunarodnim fiksnim i mobilnim mrežama.

Telefonske centrale koje nudi Grandstream namijenjene su svim kompanijama koje žele smanjiti troškove ulaganja i održavanja telekomunikacijske infrastrukture. Model UCM6202 podržava do 500 korisnika i 50-75 istovremenih poziva. Gigabitni mrežni priključci imaju integrisan PoE, USB i SD karticu. Podržava do 5 nivoa IVR-a (interaktivnog glasovnog odgovora) i ima ugrađen server za snimanje poziva čiji su snimci dostupni putem web user interfejsa. Uz sve to ima i najjaču moguću sigurnosnu zaštitu pomoću SRTP, TLS i HTTPS enkripcije.

Zanima li vas ovaj način ušteda i povećanja poslovne produktivnosti, javite nam se na telefonski broj 033 /941-461 ili e-mail: info@pcprodaja.ba