fbpx

Samsung Galaxy Watch 42mm BT Black

Za svaku priliku

Samsungov pametni sat objedinjuje odličan hardver i odličan operativni sustav u kućištu vrhunske kvalitete izrade.

Samsung je već dugo jedan od najvećih proizvođača uređaja nosive tehnologije i upravo je Galaxy Watch kulminacija godina razvoja njihove nosive tehnologije. Ono što se ističe pri prvom pogledu jest Super AMOLED zaslon, koji ima vrhunsku kvalitetu prikaza i visoku rezoluciju. Uz čelično kućište Galaxy Watch ostavlja uistinu impresivan dojam te je jedan od rijetkih pametnih satova na našem tržištu koji će se svidjeti ljubiteljima klasičnih satova. Ovaj sat baziran je na Samsungovu operativnom sustavu Tizen, koji nudi visoku mogućnost prilagodbe i podršku za instalaciju tisuća aplikacija.

Bez žice: Galaxy Watch dolazi uz bežični punjač koji ujedno služi kao stalak.

Za fitness entuzijaste tu je klasičan set senzora koji vam nudi praćenje performansi tijekom tjelovježbe, no s obzirom na to da Galaxy Watch nije punokrvnan fitness sat, svu telemetriju treba uzeti sa zrnom soli. Iako je pri brojanju koraka i mjerenju pulsa precizniji od mnogih konkurenata, tijekom testiranja uočili smo da ipak zaostaje za fitness satovima, što je i očekivano za jedan klasični pametni sat kojemu je primarna namjena da bude ekstenzija pametnog telefona.

Rotirajući okvir: Samsungovo rješenje omogućava vrlo brzu i intuitivnu navigaciju.

Za korištenje Galaxy Watcha na telefonima koji nisu Samsungove proizvodnje potrebno je instalirati nekoliko aplikacija, što se neće svidjeti onima koji ne vole instalirati velik broj aplikacija na svoje telefone. Samsungove aplikacije Galaxy Wearable i Samsung Health su među najboljima na tržištu kada je riječ o kvaliteti prikaza informacija i mogućnostima kontrole sata, tako da im je lako oprostiti što traže aplikaciju dodatnih pluginova. Autonomija ovog sata je uvelike napredovala u odnosu na prethodne modele Gear, pa smo tijekom testiranja uspjeli ostvariti čak četiri dana autonomije, što je dvostruko bolji rezultat od prošle generacije Samsungovih satova. Samsung Galaxy Watch odličan je izbor za većinu korisnika koji traže pametni sat za svaki dan, s odličnom kvalitetom izrade, odličnim zaslonom i vrlo dobrom autonomijom.

Izvor:www.vidilab.com