fbpx

Canon Zoemini – džepni štampač

 

Kompanija Canon Europe predstavila je Canon Zoemini, lagani prijenosni štampač. Canon Zoemini je idealan za džepove ili male torbe za trenutni print kako bi zabilježili te čarobne trenutke, gdje god bili.

Povežite se
Povežite svoje tablete ili mobilne telefone s Canonom Zoeminiom putem Bluetootha za trenutno printanje fotografija – potpuno je bez buke!

Štampanje
Tehnologija ZINK nudi printanje fotografija bez korištenja tinte. Štampajte elegantne fotografije od 2×3 inča, otporne na vodu, idealne za dijeljenje ili ličnu zabavu i lijepe uspomene.

Canon ZINK foto papir
Prijenosni štampač s punjivom baterijom dolazi s početnim paketom od 10 foto papira prilagođenih toj vrsti printa, a na njima se nalazi pozadina koja se može odvojiti, te tako svoje slike možete zalijepiti na zidove, laptope i kućišta kako bi zadržali svoja sjećanja. Dodatni papir za printanje se može kupiti u pakovanjima od 20 ili 50 komada. ZINK papir je slojevit s mikro kristalima koji reaguju kada se zagriju, stvaraju sliku bez mrlja i otporni su na vodu.

Ovaj minijaturni štampač je težine 160 grama, a dimenzije su 118x82x19 milimetara, a u prodaji bi trebao biti početkom septembra.

Canon Mini Print aplikacija
Povežite svoj Canon Zoemini štampač na svoj mobilni telefon ili tablet pomoću aplikacije Canon Mini Print, koja se može besplatno preuzeti sa App Store i Google Play. Snimite svoje fotografije ili preuzmite direktno sa Facebook-a, Instagrama-a, Google-a, Dropbox-a ili iCloud-a. Zatim možete dodati filtere, izobličenja, crteže ili tekst za potpuno prilagođenu sliku.

Pogledajte video prilog: