fbpx

Hikvision MP PTZ kamera

Hikvision Laser pametne kamere (MP PTZ) su u mogućnosti snimiti slike visoke kvalitete u slabom osvjetljenju okoliša svojim laserskim IR svjetlom, koje mogu doseći do 500m IR udaljenosti. Ugrađen sa 1/1.9 “progresivnim CMOS čipom omogućuva DWDR i 2MP realnu rezoluciju. Objektiv s optičkim zumiranjem od 36X Dan/Noć, fotoaparat nudi više pojedinosti o ekspanzivnim područjima.

Hikvision laser pametni fotoaparat također ima širok raspon pametnih funkcija, kao što je prepoznavanje lica,  zvuka i slično. Može biti od velike koristi za forenzičke analize. Ove značajke, kombinovane s pametnim praćenjem, omogućuju fotoaparatu da otkrije bilo koji objekat koji se progresivno kreće i slijedi ga unutar područja pokrivenosti kamere bez pogreške.

Face Detection je jedna od funkcija detekcije u setovima Hikvision-a. Sa tehnologijom Hikvision prepoznavanja lica, mrežna kamera sa 4 linije može precizno otkriti ljudsko lice, snimati slike lica ili pokrenuti alarm. Smart Defog i EIS (Electronic Stabilization Image) dodatno su podržani za poboljšanje kvalitete slike u izazovnim uvjetima.

Vrsta proizvoda: Mrežna kamera
Proizvođač: Hikvision
Naziv proizvoda: 2MP 36X Network Laser PTZ Camera
Video formati: H.264; Motion JPEG V; MPEG-4
Zumiranje: 36x
Maksimalna razlučivost slike: 1920 x 1080
Maksimalna dužina žarišne udaljenosti: 205,20 mm
Minimalna dužina fokusa: 5,70 mm
Vrsta senzora slike: CMOS efektivna kamera
Daljinsko upravljanje: Da
HD snimanje: Da

Pogledajte video prilog: