U prodaji je nova sedma verzija softvera Geodet Profili v7

U prodaji je nova verzija našeg softvera Geodet Profili. Nova, sedma po redu, verzija ovog vrlo korisnog softverskog alata za crtanje poprečnih i uzdužnih profila terena donosi niz unapređenja i novih funkcionalnosti.  Ova verzija donosi i podršku za rad u najnovijim verzijama AutoCad-a (2017) i pratećih Autodeskovih proizvoda na svim vrstama Windows OS (Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10).

Nove funkcionalnosti softvera Geodet profili

-Iscrtavanje usporednih profila sa ispisom kota oba usporedna profila i njihovih razlika;

-Mogućnost odabira opcije za ispis samo snimljenih tačaka na profilu ili ispis samo tačaka na određenoj udaljenosti od repera (npr. svakih 2 metra, nedostajuće tačke se računaju metodom interpolacije);

-Mogućnost odabira kod importa tačaka da se tačke importuju kao blokovi sa atributima, ili kao obične AutoCad tačke sa ispisanim kotama i brojevima tačaka;

-Mogućnost iscrtavanja profila iz običnih AutoCad tačaka, kao i iz Geo-tačaka (AutoCad blokovi sa atributima).

Softver Geodet Profili se isporučuje sa USB ključem, tako da se softver može instalirati na više računara i koristiti jednostavnim ubacivanjem USB ključa.

Cijena softvera

Cijena licence softvera sa USB ključem iznosi: 1638 KM (sa uključenim PDV-om).
Moguće je kupiti i licencu za iscrtavanje samo uzdužnih profila ili licencu za iscrtavanje samo poprečnih profila, u tom slučaju cijena takve licence je 50% niža.

KUPI ODMAH!

Geodet profili v7

Geodet profili

Softver Geodet profili omogućava iscrtavanje geodetskih profila (uzdužnih i poprečnih) terena iz PENZD tačaka importovanih u AutoDesk aplikacije kao što su: AutoCad2000-2017 ili LandDesktop, AutoCAD Map, Civil Design itd na vrlo jednostavan i brz način.
Aplikacija je potpuno integrisana u AutoDesk softvere putem menija i komandne trake. Iscrtavanje uzdužnih i poprečnih profila nikad nije bilo jednostavnije: sa samo par klikova automatski se iscrtava kompletan profil!!!

Pogledajte >>> ON-LINE DEMO <<< sa detaljnim prikazom funkcionalnosti programa


Ključne prednosti

bullet Potpuna integracija u AutoDesk aplikacije (putem menija i komandne trake).
bullet Automatska izrada poprečnih profila terena jednostavnim odabirom ose trase i zadavanjem razmaka između profila (za par minuta iscrtavanje preko 100 profila).
bullet Tri načina iscrtavanja pojedinačnih poprečnih profila sa: a) Odabirom središnje tačke (repera) i dvije tačke na profilu (ili linije okomite na profil); b) Odabirom središnje tačke (repera) i širine profila; c) Odabirom jedne tačke na profilu i dvije linije okomite na profil (ili dvije tačke profila) – lijevo i desno od središta profila.
bullet Automatski ispis koordinata za svaki iscrtani profil u eksternu xls ili txt fajlu u formatu PENZD.
bullet Automatski ispis podataka o svakom iscrtanom profilu (odstojanje od središta i kota) u eksternu xls ili txt fajlu.
bullet Mogućnost postavljanja broja decimala i decimalnog znaka za sve importovane i exportovane tačke profila.
bullet Mogućnost zadavanja širine poprečnog profila lijevo i desno, rednog broja i stacionaže profila za svaki profil pojedinačno kod iscrtavanja pojedinačnih profila.
bullet Multi-jezičnost sa preinstaliranom podrškom za engleski, bosanski, hrvatski i srpski jezik, uz mogućnost samostalnog dodavanja prevoda na jednostavan način.
bullet Automatska izrada uzdužnog profila terena sa iscrtavanjem situacije.
bullet Import tačaka iz PENZD (Point-East-North-Elevation-Description) tekstualne baze koordinata tačaka (koja je jedan od izlaznih formata iz Geodet aplikacije).
bullet Export odabranih tačaka na crtežu u vanjsku tekstualnu fajlu u PENZD formatu (tekstualna fajla sa koordinatama tačaka). Ovo omogućava kasniji jednostavan import ovih tačaka u sve Autodeskove i druge softverske alate za obradu crteža, kao i u većinu mjernih geodetskih instrumenata u svrhu iskolčavanja.
bullet Omogućeno dodavanje PENZD tačaka direktno na crtežu terena sa automatskim upisom u posebnu PENZD bazu dodanih tačaka.
bullet Potpuna parametrizacija crteža profila – moguće podešavanje niza opcija: naziv layera, veličina i boja teksta, vrsta podataka za prikaz na profilu, horizontalno i vertikalno mjerilo.
bullet Opcinalno svođenje/ažuriranje koordinata tačaka, koje su u prethodno zadanim udaljenostima od ose profila, na osu profila. Toleranciju-odstupanje tačaka od ose profila moguće je odvojeno podesiti za poprečne i za uzdužne profile u postavkama programa.
bullet On-line podrška za korisnike putem Interneta:
http://itsbh.com/hesk/


Reference

bullet Agencija za geodetske poslove “Geodet” – Sarajevo
bullet BNPRO d.o.o. Sarajevo
bullet Divel d.o.o. Sarajevo
bullet Elektroprivreda BH d.d. Sarajevo
bullet Gulf Real Estate d.o.o. Sarajevo
bullet IPSA Institut Sarajevo
bullet Jasika Raif, Hadžići
bullet JUHIĆ d.o.o. Busovača
bullet KJKP VODOVOD I KANALIZACIJA Sarajevo
bullet Nedžad Mašnić
bullet Općina Centar Sarajevo
bullet Općina Goražde
bullet Rudnik mrkog uglja Banovići
bullet Tempo Vranica dd Mostar


Prodaja

Softverski paket Geodet Profili možete nabaviti direktno od proizvođača narudžbom putem telefona: ++387(0)70 240 689 ili emaila: info@itsbh.com, putem WebShopa ili preko ovlaštenih distributera.
Cijena licence Geodet Profili iznosi 700EUR (ili 1400KM). U cijenu je uračunato: instalacioni CD, korisnički priručnik, licencni certifikat. Za kupovinu više licenci odobrava se odgovarajući količinski rabat.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na:
tel/fax: ++387(0)33 941 461, mobitel: ++387(0)61 150 009 ili email: info@itsbh.com
Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes